VÅRUTSTÄLLNING 25-26 MAJ 2024

Tredje året i rad som jag arrangerar en vårutställning i min studio på Teg. Tidigare utställningar har varit välbesökta, trots regn och ruskväder vid några tillfällen. Det viktigaste för mig är att skapa en trevlig upplevelse för våra besökare och utställare. En stor del av upplevelsen står utställarna för, jag vill ha konstnärer/hantverkare som brinner för sitt skapande samtidigt som man är mån om sina medutställare, peppar och stöttare och inspirerar.

Jag bjuder alltid in till en gemensam förträff där vi lär känna varandra lite närmare, presenterar vårt skapande, går igenom praktiska saker inför utställningen samt upplägg och marknadsföring, som vi hjälps åt med.

Jag strävar efter att ha en blandning av konst och hantverk, vilket har varit uppskattat av besökarna. Är du intresserad av att delta på vårens utställning? Ansök med ett mail till kontakt@studio62.se berätta lite kortfattat om dig själv, samt i vilka sociala medier du presenterar din konst/hantverk.

Sista ansökningsdag 3 april

Vårutställning på Studio 62

Datum: 25-26 maj 2024

Tid: 12.00-16.00 lör/sön

Förträff: 6 april

Antal platser: 5

Kostnad: 250 kr anmälningsavgift om du blir antagen (betalas inte tillbaka vid återbud)+550 kr utställarplats. Följande ingår: marknadsföring, vernissagesnacks/dryck, och coachning vid hängning.

Nyfiken på att besöka lokalen och mig? Hör av dig så bokar vi ett besök.

Varmt välkommen med din ansökan

Susanne Perneholm/Studio 62

Vi använder cookies för att ge dig en bra upplevelse på vår hemsida. Om du fortsätter att använda webbplatsen så antar vi att du godkänner detta.