Aktuellt

Hur får vi besökare/betraktare intresserade av vår konst?

Presentera din konstför dig som vill bli mer bekväm med att tala om och presentera din konst och konstnärskap. Vi jobbar tillsammans i en mindre grupp på 4-6 personer.

Ur innehållet:

Bli medveten om ditt kroppspråket

Ditt unika uttryck/budskap

Stresshantering

Tid: Totalt 15 timmar – vi börjar processen med en helg (lör/sön) följer upp med en vardagskväll.

Kostnad 1595 kr

Intresseanmälan gör du här – den är inte bindande

Kursen startar när minst fyra personer anmält sig.

Ibland behöver någon annans ögon för att hitta nya vägar.

Personlig feedback & coachingför dig som önskar ett bollplank och vägledning gällande ditt konstnärskap. Kanske har du kört fast, tappat inspiration eller inte vet hur du ska vidareutveckla din kreativitet.

Jag kan hjälpa dig att hitta en riktning, identifiera dina hinder och ge dig tankefrön som kan hjälpa dig att hitta nya vägar och blomstra.

Kostnad 1550kr

Totalt tre timmar fördelat på två tillfällen

Kontakta mig här för bokning.

Måla ett annorlunda PORTRÄTT

Tänk dig att få ditt porträtt målat av någon som står dig nära och som du tycker om. Och, tänk dig att du får tillfället att måla ett porträtt av någon du bryr dig om. Det kan inte bli annat än ett kärleksporträtt.

Ta med dig någon du vill måla tillsammans med och jag kommer att guida er, för att ni ska lyckas med att uttrycka det ni önskar i era porträtt av varandra. Inga förkunskaper krävs – endast ett öppet sinne och hjärta.

Kostnad 750 kr två personer/två timmar. I priset ingår material. Jag bjuder även på lite snacks och dryck.

Kontakta mig här för bokning.


Vi använder cookies för att ge dig en bra upplevelse på vår hemsida. Om du fortsätter att använda webbplatsen så antar vi att du godkänner detta.