Utställning på Elite hotel i Umeå

Jag har fått den roliga och fantastiska erbjudandet att få ställa ut min konst på Elite hotel i Umeå. Dels kommer jag att hänga upp nya målningar i deras konferenslokaler samt nere i restaurangen, dels visas mina konstkrukor i en av deras glasmontrar som möter upp gästerna när de kliver in på hotellet.

Lördag den 20 och söndag den 21 maj har vi vernissage, jag kommer att finnas på plats mellan kl. 12.00-16.00 bägge dagarna. Vi gör om ett av konferensrummen till en enkel studio där jag kommer att sitta och jobba, svara på frågor och mingla med besökarna.

På lördagen, håller jag även min föreläsning ”En konstnärs berättelse” om hur färg, form och skapande utvecklar, läker och förbättrar hälsan.

Ur innehållet

  • Vad händer när en vilsen och olycklig åtta åring bjuds in i en kreativ och skapande miljö av grannens tonåring?
  • Och hur kan en enkel teckning blir vändpunkten för beslutet att sluta fred med prestationsångest och krav.
  • Hur kommer det sig att en målarkurs blir början till återuppbyggnaden av en trasig relation.

Jag håller på drygt 1 timme, med start ca 14.30. Ingen anmälan eller kostnad.

Varmt välkomna!

Vi använder cookies för att ge dig en bra upplevelse på vår hemsida. Om du fortsätter att använda webbplatsen så antar vi att du godkänner detta.