OUTSIDE THE BOX – workshop/heldag

Passar dig som vill boosta och utmana din kreativitet.

Är ni en grupp på 6-8 personer som tycker att detta låter spännande och intressant, hör av er så bokar vi in ett tillfälle som passar er.

Kontakta mig här

Att vara kreativ handlar om att våga tänka outside the box, vara lösningsfokuserad, originell och nytänkande. Människan är och har alltid varit kreativ, det ligger i vårt DNA, det har hjälpt oss att överleva som art. Kreativitet kan vara allt från en tanke/idé till att vidareutveckla en produkt eller tjänst eller konstnärligt arbete. Den kreativa spelplanen uppstår ofta från det vi kallar för ett misslyckande.

Vi har olika lätt för att vara kreativa och tänka utanför boxen. Den här workshopen kommer att utmana din kreativa förmåga och boosta ditt självförtroende att våga tänka nytt. Vi kartlägger vilka hinder det finns och vad som underlättar den kreativa processen.

Vi jobbar tillsammans med att lösa olika kreativa uppgifter och reflekterar kring dessa. Det finns inget rätt eller fel – vi eftersträvar ett öppet sinne och en positiv inställning till var och ens process.

Lokal: Studio 62 på Jägarvägen 23 Umeå – gratis parkering nedanför Tegskyrkan

Tid: 18.30.-21.30 workshop eller 10.00 – 16.00 hel dag

Kostnad: 450 kr workshop (3 tim) 780 kr (6 tim) i kostnaden ingår material fika fm.

Heldag: 780 kr i kostnaden ingår material, fika fm/ef

Heldags kurs – medtag egen lunch som kan värmas i micro eller besök Nybro café som ligger i närheten och serverar enklare lunch lördagar, stängt på söndagar. Om vädret tillåter kan lunch intas utomhus intill Umeåälven som ligger i närheten.

Frågor och funderingar: kontakt@studio62.se

Vi använder cookies för att ge dig en bra upplevelse på vår hemsida. Om du fortsätter att använda webbplatsen så antar vi att du godkänner detta.