INSPIRATIONSKARTAN – workshop/heldag

Passar dig som vill skapa en personlig inspirationskarta baserad på våra sinnen.

Är ni en grupp på 6-8 personer som tycker att detta låter spännande och intressant, hör av er så bokar vi in ett tillfälle som passar er.

Kontakta mig här

Ibland kör vi fast i vår skapande, all inspiration är plötsligt som bortblåst. Vi inväntar att ett flow ska svepa oss tillbaka in i skaparglädjen och tidlöshetens bubbla. Men, inspiration är en aktiv process, det fungerar sällan att sitta passiv och vänta, det är vi själva som måste skapa förutsättningar för att inspirationen ska infinna sig. Hur dom förutsättningarna ser ut kommer vi att gå igenom på denna workshop.

Att skapa sig en inspirationskarta är ett utmärkt hjälpmedel under perioder när inspirationen sinar. På denna workshop använder vi våra sinnen som bas för inspirationskartan.

Under workshopen varvas temagenomgång med samtal, reflektion och praktik. Var och en väljer material till sin inspirationskarta. Det kan vara en canvasduk, akrylfärger eller papper och penna eller klippa och klistra ett kollage.

Lokal: Studio 62 på Jägarvägen 23 Umeå – gratis parkering nedanför Tegskyrkan

Kostnad: 450 kr workshop (3tim) 780 kr heldag (6 tim) i kostnaden ingår fika och tillgång till material till en inspirationskarta.

Frågor och funderingar: kontakt@studio62.se

Vi använder cookies för att ge dig en bra upplevelse på vår hemsida. Om du fortsätter att använda webbplatsen så antar vi att du godkänner detta.