FUNKYPUNK ART – 2½ dag

Passar dig som vill utveckla, utmana och blomstra i ditt konstnärskap.

FunkyPunk Art är en konstform som jag har utvecklat under lång tid. Redan innan jag visste vad jag riktigt höll på med när jag utforskade olika tekniker och idéer i mitt skapande. Allt eftersom har jag upptäckt att mitt skapande och min personliga utveckling har flätats samman, att de är beroende av varandra och mina erfarenheter i livet avspeglar sig i det sätt jag målar.

Om jag skulle använda mig av musik för att beskriva FunkyPunk Art är det som en blandning av låten Uptown Funk med Bruno Mars och låten God save the queen med Sex Pistols. En konstform som kommer från hjärtat, från genuinitet och med attityden; Jag målar som jag vill. Helt enkelt en frihetsförklaring till sig själv och sitt skapande. (Kanske därför jag gillar peacesymbolen så mycket)

FunkyPunk Art är lika mycket reflektion som det är måleri. Det handlar om att lära sig acceptera ovissheten, släppa kontrollbehov och prestationskrav, det är en process i sig, att utforska det tillsammans med sitt eget skapande kan både vara utmanande och helt fantastiskt roligt.

Andra viktiga delar i FunkyPunk Art är Mod att våga ta ett steg i en ny riktning, Tålamod att stå ut och fortsätta, Kreativitet att söka alternativ, Inspiration att fylla på energi, Bekräftelse att det jag gör duger, att jag duger och Känslorna att bejaka det som känns. Man skulle kunna säga att FunkyPunk Art handlar om livet och att växa som människa och konstnär.

Jag har nu kommit så pass långt i min egen process att jag kan formulera och paketera mina kunskaper och erfarenheter till en utbildning. Det ingår även ett coachingtillfällen för att stötta och vägleda deltagarna i deras process. Coaching sker enligt överenskommelse, på plats eller via telefon.

Här finns det inga rätt eller fel – vi eftersträvar ett öppet sinne och en positiv inställning till var och ens skaparprocess.

Deltagarantal: 6 platser

Lokal: Studio 62 på Jägarvägen 23 Umeå – gratis parkering nedanför Tegskyrkan

Tid: fre 18.00-21.00 lör 10.00-16.00 sön 10.00-16.00

Kostnad: 3500 kr i kostnaden ingår ett coachingtillfälle, tillgång till akrylfärg, penslar och andra bra att ha verktyg. En canvasduk, möjlighet att köpa fler. Fika förmiddag och eftermiddag.

Medtag egen lunch som kan värmas i micro eller besök Nybro café som ligger i närheten och serverar enklare lunch fredagar och lördagar, stängt på söndagar. Om vädret tillåter kan lunch intas utomhus intill Umeåälven som ligger i närheten.

Frågor och funderingar: kontakt@studio62.se

Vi använder cookies för att ge dig en bra upplevelse på vår hemsida. Om du fortsätter att använda webbplatsen så antar vi att du godkänner detta.